Start Köpvillkor Kontakta oss Vanliga frågor Kundservice Om ATRs förlag Om Grimas In English Logga inPjäsbibliotek
Teatersmink
Teaterböcker
Manustips

TeaterspråkAvdelning: Teaterböcker
Artnr: 434-B
Pris: 220,00  SEK/ St
Antal:
  St
Teaterspråk, av Leif Sundberg


I det dagliga praktiska arbetet inom teatern meddelar vi oss med varandra på ett yrkesspråk fyllt av handfasta hantverksord, textdramaturgiska begrepp och tidsbunden slang.

I Teaterspråk är över 600 ord och begrepp samlade under fyra huvudrubriker: Andning, Berätta – Gestalta – Agera, Närvaro samt Instruktion.

På den medföljande DVD-skivan återfinns sex dokumentärfilmer där du kan följa praktiskt gestaltande begreppsundersökningar. I fem artiklar kan du ta del av tankar och påståenden som ytterligare belyser förståelse och användningen av ord och begrepp.

Du som arbetar med teater och du som är intresserad åskådare, här kan du öppna dörren till ett ordskafferi – ett begreppsförråd.

Teaterspråk är en unik bok med allt det koncentrerade vetande och den erfarenhet den förmedlar. På mer än ett ställe får den vetgirige läsaren en aha-upplevelse.

Leif Sundberg, skådespelare och regissör, har arbetat på de flesta av Sveriges scener med de fria grupperna Natten, Fickteatern, Skånska Teatern, Västanå Teater, Orionteatern, Samiska Teatern på stadsteatrarna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala på länsteatrarna i Västmanland och Norrbotten, Byteatern i Kalmar och Smålands Musik och Teater på Unga Klara i Stockholm samt på de statliga teatrarna Operan och Dramaten.

Tryckår 2006
Inbunden, illustrerad, 204 sidor. 
Storköpserbjudande vattensmink
Storköpserbjudande vattensmink
Storköpserbjudande vattensmink rabattpris: 1550 kr

Info

LÄNK 2016
LÄNK 2016

Info

Shakespeare: 6 Pjäser
Shakespeare: 6 Pjäser
Shakespeare: 6 Pjäser
av William Shakespeare

Info

Dermavax 60 ml
Dermavax 60 ml
Grimas Derma Wax är ett lätt knådbart, fästande transparent vax för olika masker. Tack vare den smidiga sammansättningen fäster Derma Wax även på mjuka och rörliga delar av huden och fortsätter att vara elastiskt. Bör pudras före sminkning.

Hur du kan göra sår med Dermavax

InfoATR, Box 1194, 721 29 Västerås, tfn 021-470 41 60 (vxl), fax 021-470 41 69, info@atr.nu