Start Köpvillkor Kontakta oss Vanliga frågor Kundservice Om ATRs förlag Om Grimas In English Logga inPjäsbibliotek
Teatersmink
Teaterböcker
Manustips

ScenusAvdelning: Teaterböcker
Artnr: 454-B
Pris: 150,00  SEK/ St
Antal:
  St
Scenus - En introduktion till normkritisk gestaltning, av Lotta Björkman & Frida Sandegård

Boken är ett metodmaterial framtaget utifrån ATRs Scenusprojekt 2010-2011.

Boken är ett praktiskt metodmaterial fyllt med normkritiska gestaltningsövningar, redo att användas av dig i arbetet med din ensemble.
Kanske är du teaterpedagog vid en ATR-förening, kanske är du lärare, kanske är du ideell ledare, skådespelare eller yrkesverksam regissör. Kanske är du nyfiken, sur, inspirerad, ifrågasatt eller blasé. Oavsett var du står idag hoppas vi att det här metodmaterialet kommer att inspirera dig till nya perspektiv på ditt arbete. Det är mycket möjligt att du har fler frågor än svar när du är klar. Vilket är helt i sin ordning. Att arbeta på att öka sin medvetenhet fungerar så. För varje nytt moment du lär dig, kommer du att inse hur mycket det finns kvar att lära.

Lotta Björkman är drama- och samhällskunskapslärare på en gymnasieskola i Stockholm. Hon har under de senaste åren mer och mer fokuserat sitt arbete på genuspedagogik och på senare tid normkritisk pedagogik och föreläser om detta för utbildningspersonal.

Frida Sandegård är dramapedagog och genusvetare med inriktning på normkritisk pedagogik. I dag arbetar Frida som barnkulturproducent på Kulturhuset i Stockholm.

Tryckår: 2011
Häftad, 106 sidor
ISBN: 91-85666-32-7


 
Storköpserbjudande vattensmink
Storköpserbjudande vattensmink
Storköpserbjudande vattensmink rabattpris: 1550 kr

Info

LÄNK 2016
LÄNK 2016

Info

Shakespeare: 6 Pjäser
Shakespeare: 6 Pjäser
Shakespeare: 6 Pjäser
av William Shakespeare

Info

Dermavax 60 ml
Dermavax 60 ml
Grimas Derma Wax är ett lätt knådbart, fästande transparent vax för olika masker. Tack vare den smidiga sammansättningen fäster Derma Wax även på mjuka och rörliga delar av huden och fortsätter att vara elastiskt. Bör pudras före sminkning.

Hur du kan göra sår med Dermavax

InfoATR, Box 1194, 721 29 Västerås, tfn 021-470 41 60 (vxl), fax 021-470 41 69, info@atr.nu